Boruto 217. Bölüm Yayın Tarihi, Saati ve Ön İzlemesi Açıklandı

Ne zaman izleyeceğinizi merak ediyorumboruto217. Bölüm? Pekala, gelecek bölümün yayın planı ve önizlemesi hakkında her şeyi öğrenmek için bu makaleyi okuyun.

Boruto: Naruto Yeni Nesillerianime hayranları, önceki bölümde Naruto'nun Baryon Modu'nu izledikten sonra çok heyecanlandılar. Jigen, dövüşte kesinlikle Sasuke, Boruto ve Naruto'ya hükmediyor; Ancak, Yedinci Hokage, bu dövüşü bir kez ve herkes için bitirmek için yeni formuna girer.

Elbette Naruto'nun yeni formu inanılmaz görünüyor; ancak, henüz Baryon modunu çalışırken görmedik. Bu nedenle, herkesin Bölüm 217'nin yayınlanması için neden heyecanlı olduğu şaşırtıcı değil.

Boruto 217. Bölüm Ne Zaman Çıkıyor?

Yayın tarihi

boruto:Naruto Yeni Nesilleri217. bölümün 26 Eylül 2021 Pazar günü yayınlanması planlanıyor.

Neyse ki, herhangi bir ara verildiğine dair herhangi bir rapor yok, bu nedenle bir sonraki bölümün herhangi bir gecikme yaşamadan gelmesini bekleyebilirsiniz.

tüm bölümlerini bol bol izleyebilirsinizborutoüzerinde gevrek rulo akış platformu. Premium aboneler, 26 Eylül'de Bölüm 217'yi izleyecek; ancak bir hafta sonra 3 Ekim 2021 Pazar günü ücretsiz kullanıcılara sunulacak.

Yayın Süresi

Bekleyebilirsinboruto217. Bölüm, Crunchyroll'a 2 AM PDT'de (Pasifik Zamanlaması) gelecek. Ancak zaman dilimine bağlı olarak uluslararası hayranlar için zamanlama farklı olacaktır. Her neyse, bir sonraki bölümün bu bölgelerde ne zaman izlenebileceği:

  • Pasifik Saati: 2:00 AM PDT
  • Merkezi Saat: 4:00 AM CDT
  • Doğu Saati: 05:00 EDT
  • İngiliz Saati: 10:00 AM BST
  • Avrupa Saati: 11:00 AM CEST
  • Avustralya Saati: 19:00 AEST
  • Daha : My Hero Academia Bölüm 327 Spoiler Deku'nun Sonunda Dinlendiğini Gösteriyor

Boruto 217.Bölüm İzle

için önizlemeborutoBölüm 217, resmi çıkışından önce internette ortaya çıktı.

Teaser'a göre, bir sonraki bölümün adı'Karar,'ve bize Naruto'nun Baryon Modunu iş başında gösterecek. Şaşırtıcı bir şekilde, Hokage, yeni uyanan gücüyle Jigen'e hükmedecek. Öte yandan Sasuke ve Bortuo, Jigen ve Bortuo arasındaki yoğun tek taraflı savaşı izleyecek.naruto.